Is regelmatig content vernieuwen ook voor mij van toepassing?

Vraag (n.a.v. onze nieuwsbrief over het automatisch vernieuwen van content):
Ik ben een leek op SEO gebied en vraag mij af als regelmatig veranderen van mijn website ook voor mij van toepassing is.
Mijn website is www.-verwijderd-.nl en zou ook graag wat hoger komen in Google. Zou ik dan bv 3x per week mijn opsommingsvolgorde moeten veranderen in het kopje van werkgebied?

Ik heb deze bij werkgebied en dan per plaats staan. Dit is nogal (voor mij tenminste) bewerkelijk. Heeft u een andere suggestie om hoger in Google te komen? Graag uw advies.

Antwoord:
Wij geven u uiteraard graag advies. Het handmatig vernieuwen van content is inderdaad erg bewerkelijk , en uw ontwikkelaar hier een aanpassing voor laten doen is zeker niet gratis. In uw geval gaat het niet om een webshop met honderden artikelen maar om een website met enkele lijsten waar het vernieuwen van content mogelijk is.
Wij adviseren bij SEO altijd te kijken naar kosten en baten. Elke verbetering is een stap in de goede richting. In uw geval lijkt het ons veel interessanter een blog te beginnen. Content is namelijk king. U bent actief in de kraamzorg, volgens ons houdt dat in dat u elke week een nieuw verhaal uit de praktijk. Ons advies is om daarmee aan de slag te gaan, mocht u technische ondersteuning wensen dan kunt u ons altijd benaderen.